Heinä­veden kunnan varhais­kas­va­tuk­seen haetaan kahta varhais­kas­va­tuksen lasten­hoi­tajaa.

Heinä­veden kunnan varhais­kas­va­tuk­seen haetaan kahta varhais­kas­va­tuksen lasten­hoi­tajaa.

Pohjois-Heinä­ve­dellä Karvion ryhmä­per­he­päi­vä­ko­dissa on haetta­vana 10.6.2024 klo 15.00 mennessä VARHAIS­KAS­VA­TUKSEN LASTEN­HOI­TAJAN tehtävä 1.7.2024 lukien toistai­seksi tai sopimuksen mukaan.
Tehtä­vään kuuluvat lisäksi myös yksikön vastaavan tehtävät.

Heinä­veden kirkon­ky­lällä Viskarit ryhmässä (3–5 v) on haetta­vana 17.6.2024 klo 15.00 mennessä VARHAIS­KAS­VA­TUKSEN LASTEN­HOI­TAJAN tehtävä 1.8.2024 lukien toistai­seksi tai sopimuksen mukaan.
Kelpoi­suus­vaa­ti­muk­sena varhais­kas­va­tuksen lasten­hoi­tajan tehtä­vään on varhais­kas­va­tus­lain 28 § mukainen kelpoi­suus.
Varhais­kas­va­tuksen lasten­hoi­tajan tehtä­viin varhais­kas­va­tuk­sessa kuuluvat lasten kasvatus, opetus ja hoito sekä erilaiset yhteis­työ­teh­tävät.
Työaika on 38,25 h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan alk. 2437,90€/kk. Koeaika on kuusi kuukautta.
Valitun on ennen tehtävän vastaa­not­ta­mista esitet­tävä rikos­re­kis­te­riote ja hyväk­syt­tävä lääkä­rin­to­distus tervey­den­ti­las­taan.

Edelly­tämme valitulta aitoa kiinnos­tusta työsken­te­lyyn lasten kanssa, pedago­gista ja lapsi­läh­töistä työotetta ja kykyä kohdata lapsi aidosti.
Toivomme hakijalta myös kokemusta työsken­te­lystä varhais­kas­va­tuk­sessa, työsken­te­lystä niin erityistä tukea tarvit­se­vien lasten kuin maahan­muut­ta­ja­las­tenkin kanssa sekä hyvät vuoro­vai­kutus- ja yhteis­työ­taidot.

Hakemuksen voi lähettää sähkö­pos­tilla osoit­tee­seen: [email protected] tai
hakemuksen voi lähettää myös postitse osoit­tee­seen Heinä­veden kunta / Varhais­kas­vatus, Kerman­ran­nantie 7, 79700 HEINÄ­VESI. Kirje­kuo­reen merki­tään HAKEMUS.

Hakemuksen mukaan tulee liittää kelpoi­suutta osoit­tavat todis­tukset. Alkupe­räiset opinto- ja työto­dis­tukset esite­tään mahdol­li­sessa haastat­te­lussa.
Huomaat­tehan ”Asumaan Heinä­ve­delle kampanja töihin tulevalle” (www.heinavesi.fi)!

Lisätie­toja antaa varhais­kas­va­tuksen opettaja Jaana Jääske­läinen puh. 040 7101 959.

Lisätietoa kunnas­tamme:
Heinä­vesi on luonnon­kaunis kunta, upeine vesis­töi­neen sekä erilai­sine harrastus-mahdol­li­suuk­si­neen. Pienessä kunnas­samme vallitsee yhtei­söl­linen ilmapiiri.
Varhais­kas­va­tuk­ses­samme on kohtuul­lisen kokoiset lapsi­ryhmät.
Päivä­ko­ti­ryh­mässä työsken­telee yleensä kaksi opettajaa ja kaksi lasten­hoi­tajaa.
Ryhmä­per­he­päi­vä­ko­dissa yksi-kaksi lasten­hoi­tajaa ja perhe­päi­vä­hoi­tajia tarpeen mukaan.
Tähän saakka olemme pysty­neet pitämään varhais­kas­va­tusyk­si­köissä vähin­tään lain mukaisen mitoi­tuksen voimassa koko varhais­kas­va­tus­päivän ajan.
Varhais­kas­va­tuksen opetta­jille on myös varattu riittä­västi viikoit­taista sak-aikaa.
Henki­lös­tömme on sitou­tunut työhönsä ja suurim­malla osalla on pitkä työko­kemus kunnas­samme.
Henki­lös­töllä on käytet­tä­vi­nään mm. e‑Passi-etu, työter­veys­huollon palvelut sekä mahdol­li­suus täyden­nys­kou­lu­tuk­siin.