Vapaa-aika ja kulttuuri

Keski-Karjalan musiikkiopisto

Musisoinnin iloa ja soitamisen riemua!

 Keskikarjalan-musiikkiopisto.jpg

  

Tervetuloa mukaan musiikin iloiseen maailmaan Heinävedellä!

Keski-Karjalan musiikkiopisto tarjoaa Heinävedellä musiikin opetusta kaikenikäisille ja kaikille musiikista kiinnostuneille.

Rehtori: 040 105 4045

musiikkiopisto@tohmajarvi.fi

Musiikkileikkikoulu

Musiikkileikkikouluun, tutummin muskariin, ovat tervetulleita kaikki varhaisikäiset lapset.

Muskaritoiminta tukee erinomaisesti lapsen kokonaiskehitystä. Mitään erityisiä musiikillisia taipumuksia ei lapsella edellytetä olevan muskariin tullessa.
Tutustu ja ilmoittaudu muskariin

Soitinvalmennus


Soitinvalmennuksessa soittotunnit voi aloittaa jo alle kouluikäisenä. Jos opettajalla on tunneissa tilaa, voi soittimena kohta olla vaikkapa viulu, piano, haitari tai kantele!

Musiikin perusopetus

Musiikin perusopetus kehittää valmiuksia luovaan ja monipuoliseen musiikin harrastamiseen ja esittämiseen sekä luo edellytykset alan ammattiopintoihin hakeutumiselle. Opintojen tavoitteena on soittotaidon perusteiden oppiminen ja näiden taitojen kehittäminen. Myös yhteissoitto erilaisissa yhteissoittoryhmissä on tärkeä osa musiikkiopiston opintoja.

Musiikin perusteet

Musiikin perusteiden (mupe) tunneilla kehitetään säveltapailun ja musiikinteorian keinoin oppilaan korvaa ja musiikillista ajattelua.

Musiikin perusteiden ja yhteissoiton ryhmiin voi osallistua, vaikka ei muutoin opiskelisikaan musiikkiopistossa.

Lainasoittimia tarjolla! Omaa soitinta ei välttämättä tarvitse heti soittoharrastuksen alussa hankkia, sillä opistolta löytyy lainasoittimia niitä tarvitseville.

Tutustu musiikkiopiston opetustarjontaan

Avoin opetus

Kuka tahansa soittamisesta tai laulamisesta kiinnostunut voi kokea musisoinnin iloa harrastepainotteisessa avoimessa opetuksessa, johon opiskelijat otetaan ilman valintakokeita ja ikärajoja ilmoittautumisten perusteella. Mukaan voi siis ilmoittautua kuka tahansa ilman aiempaa soitto-/laulukokemusta.

Tutustu avoimeen opetukseen


Musiikkipiston johtokunnan pöytäkirjat

 tästä

 

 KOTISIVULLE KESKI KARJALAKaisun kuva.jpg